• Слухай сьогодні – плануй завтра

    Слухай сьогодні – плануй завтра Слухай сьогодні – плануй завтра Слухай сьогодні – плануй завтра

    Вірний вибір професійного майбутнього для молодої людини є основою її становлення в суспільстві, одним із головних рішень у житті.
     
    Профорієнтація – це система заходів, які допомагають усвідомлено вибрати майбутню професію. З цією метою працівники бібліотеки-філії №3 провели профі-правовий челендж «Слухай сьогодні – плануй завтра» для учнів 9-А класу БНВО «ЗОШ №15 – ДЮСОК» (викладач Світлана Полінога).
     
    Під час розмови присутні дізналися про різноманітність професій, отримали інформацію про білоцерківський центр зайнятості. Бурхливе обговорення викликали професії, що вже набули широкої популярності в Україні та абсолютно нові для ринку праці, такі як: нанодієтолог, продукт-менеджер із розвитку RTB, гідропонік, вальвеолог тощо.
     
    Дев’ятикласники взяли активну участь у конкурсах: «Відгадай професію за описом», «Розшифруй назви професій», «Бліц-опитування», «Анаграмма», «Склади прислів’я».
     
    Бібліотекарі провели огляд сайтів з профорієнтації «Ким бути?». Учні мали змогу переглянути відео «Професії майбутнього, щоб ти не залишився на вулиці» та ознайомилися з тематичною викладкою літератури.
     
    Отримана інформація допоможе читачам у самовизначенні при виборі професії.

    Наталія Добровольська.




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше