• Масниця прийшла до нас Масниця прийшла до нас Масниця прийшла до нас

    25 лютого, з метою популяризації кращих національних традицій, звичаїв та обрядів українського народу, в бібліотеці-філії № 2 відбулося народознавче свято «Масниця прийшла до нас» для членів клубу «Осіннє золото».
     
    На заході йшла мова про походження Масниці, святкові страви, обряди і традиції. Кожен день цього свята унікальний і наповнений глибоким змістом. У кожного дня своя назва і традиції святкування, які неодмінно потрібно знати.
     
    Саме люди поважного віку бережуть традиції, шанують звичаї та обряди і такі заходи спонукають кожну людину замислитись над вічними істинами. Бібліотекарі провели для членів клубу вікторину «Масниця до нас прийшла, млинців гору принесла», під час якої кожен з учасників за вірні відповіді отримував невеликий приз.
     
    Наприкінці свята присутні поласували смачними млинцями й запашною випічкою з чаєм та обмінялися рецептами. Свято було насичене позитивними емоціями. Усі члени клубу «Осіннє золото» щиро подякували бібліотечним фахівцям за цікавий проведений час у книгозбірні.

    Ірина Шекера.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше