• Зустріч з правоохоронцями Зустріч з правоохоронцями Зустріч з правоохоронцями Зустріч з правоохоронцями

    В рамках роботи юридичного лекторію «Підліток і закон» в центральній бібліотеці для дітей відбулася зустріч семикласників БЗШ №11 з працівниками правоохоронних органів на тему «Проступок чи злочин?».
     
    Фахівці Білоцерківського відділу поліції: начальник сектору ювенальної превенції Петро Леонідович Мелашенко та інспектор ювенальної превенції Олександр Олександрович Карпюк навели приклади правопорушень, вчинених неповнолітніми, розповіли про особливості кримінальної та адміністративної відповідальності малолітніх осіб, проінформували учнів про відповідальність, яка настає для дітей згідно законів України, надали поради, як вийти з небезпечних ситуацій, якщо в них вже потрапили.
     
    Протягом заходу йшов жвавий діалог школярів із поліціантами, обговорювалися права та обов’язки неповнолітніх, розглядалися морально-правові ситуації, які найчастіше трапляються з підлітками.
     
    Наприкінці заходу методист Тамара Шпак ознайомила користувачів з літературою, яка була представлена на книжковій виставці «Вчинок та його відлуння».
     
    Присутні висловили щиру вдячність правоохоронцям за цікаву розмову та побажали їм натхнення у щоденній важкій службі.

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше