• Пам’яті героїв Небесної сотні Пам’яті героїв Небесної сотні Пам’яті героїв Небесної сотні

    20 лютого українці вшановують відвагу, силу духу та стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.
     
    До 6-ї річниці кривавих подій на Майдані в центральній бібліотеці для дітей проведено годину-реквієм «Їх імена ніколи не забути». Бібліотекарка Галина Бондар розповіла семикласникам БЗШ№11 хронологію подій на Майдані, надала інформацію, що під час сутичок протестувальників із силовиками в центрі Києва загинули понад сто осіб, сотні були поранені. Згодом загиблих учасників акцій протесту називали «Небесною Сотнею».
     
    Під час заходу прозвучали поезії присвячені цим трагічним подіям та Героям Небесної Сотні: Т.Домашенко «Небесна сотня воїнів Майдану», А.Приходько «Горить свіча і пам’яті сльоза».
     
    Затамувавши подих, школярі дивилися відеоролики «Майдан. Це було тут»,«Пам’яті Небесній сотні». Після перегляду діти поділилися своїми особистими враженнями про події, які відбувалися на Майдані та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. 
     
    Учасники заходу переглянули книги, представлені на книжковій виставці «Герої не вмирають» та виявили бажання їх прочитати. 

    Тамара Шпак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше