• Віддай людині крихітку себе Віддай людині крихітку себе Віддай людині крихітку себе Віддай людині крихітку себе

    Всесвітній день спонтанного прояву доброти, який відзначають 17 лютого – свято молоде і трохи незвичне для нас. Бути добрим треба щодня, щохвилини. Але саме 17 лютого людська доброта має перетворитися на «епідемію» позитиву, бо вона має заполонити весь світ.
     
    Щоб переконатися в цьому, працівники бібліотеки-філії №6 провели урок доброти «Віддай людині крихітку себе» для учнів 3-Б класу БЗШ №21 (класовод Світлана Гулюк).
     
    Завідувачка книгозбірнею Надія Гаврилова запросила третьокласників у подорож Країною Добра, де за допомогою інтерактивних ігор діти мали можливість навчатись бути доброзичливими та ввічливими. Ключовим словом кожної гри було слово – доброта. Діти «сплели» «Ланцюг компліментів», даруючи один одному щирі, ніжні, приємні слова, були активними у грі «Мозковий шторм, згадуючи прислів’я і приказки, розповіддю про свої вчинки наповнили Корзинку Добра.
     
    На завершення подорожі Надія Миколаївна презентувала присутнім книги, які навчають бути добрими, сміливими, працелюбними, поважати старших і допомагати молодшим. Учасники заходу прослухали оповідання В. Сухомлинського «Білка і добра людина».
     
    Для своїх користувачів бібліотекарі підготували сюрприз: всіх відвідувачів пригощали солодощами, нагадуючи про День прояву доброти.
     
    Найвища наука життя – мудрість, а найвища мудрість – бути добрим. Добра багато не буває. Сьогодні кожен з учасників заходу згадав про свої гарні вчинки, сказав однокласнику приємні слова, які виношував у собі не один день. Тому є надія, що у серцях дітей прокинеться той світлячок, який буде дарувати добро щодня, щоб отримувати нагороду за свою доброту – радість інших людей.

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше