• Подаруй своє серце Україні Подаруй своє серце Україні

    Сьогодні вся країна протистоїть ворогу та єднається навколо головних цінностей – незалежності України. Для воїнів на передовій дуже потрібна підтримка з дому, особливо дітей. Працівники бібліотеки-філії №6 напередодні Дня святого Валентина провели акцію «Подаруй своє серце Україні», яку започаткували 6 років тому, на підтримку військових, учасників ООС. В цьому році в акції взяли участь понад 100 маленьких читайликів. Це вихованці ДНЗ №27 «Червона Шапочка», №8 «Золотий півник», школярі БЗШ №23 та гуртківці «Чарівного пензлика». Протягом 10 днів малеча виготовляла листівки, основним атрибутом яких є серце.
     
    Таким чином діти передали крихітки своїх сердець, любові і шани тим, хто нині утримує мирне небо над нашими головами, тим, хто захищає наш спокій від ворога. Кожна робота – це художній витвір, зроблений з любов’ю. Дуже приємно, що багато листівок зроблені з допомогою батьків, різняться своєю оригінальністю. Платон Голомба приніс сердечко, вишите стрічками. Петро Рощенко здивував листівкою у формі 3D. Злата Осика з крихітних сердечок зробила карту України, розмістивши її у великому серці. Микита Гурський намалював захисника, який тримає в руках карту України. Надія Трунденко прикрасила свою роботу аплікацією «Дорога додому», де шлях для воїнів устелила сердечками. А Поліна Середа дарує захисникам квіти жовто-блакитного кольору. Доповнює добірку листівок плакат «Ми за мир» від вихованців ДНЗ №27.
     
    Листівки, наповнені дитячим теплом та солодощі будуть передані волонтером Костянтином Климчуком в зону ООС. Зовсім скоро все це буде на передовій. Хай у холодну зимову погоду тепло дитячих сердець зігріває захисників України.

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше