• І вдень, і вночі з Україною в серці

    І вдень, і вночі з Україною в серці І вдень, і вночі з Україною в серці І вдень, і вночі з Україною в серці І вдень, і вночі з Україною в серці

    11 лютого у центральній міській бібліотеці відбулася зустріч воїнів АТО/ООС та волонтерів із студентами агробіотехнологічного факультету БНАУ.

    Волонтер, викладач університету Олександр Яковенко розповів про поїздки на передову, діяльність Білоцерківської волонтерської групи, як студенти і викладачі БНАУ збирають та пакують допомогу бійцям, велику роботу учасниць волонтерської групи «Шалені бджілки». Слухаючи розповідь Олександра Миколайовича, дивуєшся звідки в цього красивого і шляхетного чоловіка береться стільки сил і бажання окрім основної роботи опікуватися воїнами, вирішувати проблеми звільнених в запас. 

    Розповідь Олександра Миколайовича супроводжувалася відео-презентацією, в якій присутні впізнали себе і своїх друзів.

    Євдокія Устєцова розповіла про роботу групи «Шалені бджілки», учасниці якої плетуть маскувальні сітки, в’яжуть кікімори, шкарпетки, готують смаколики для бійців. Особливо вразила учасників заходу історія 84-річної бабусі Ані, яка всі ці роки в’язала шкарпетки і писала воякам листи, а поламавши руку, дуже переймалася, що деякий час не зможе цього робити.

    Вразили студентів і розповіді мужніх бійців Української Добровольчої Армії Максима Дем’яненка і Сергія Стукалова, які набувши військового досвіду на війні, сьогодні є тренерами загону територіальної оборони, допомагають цивільному населенню підготуватися до оборони, бо вважають, що чим більше людей знає як вести себе на війні, тим легше буде захистити свою країну.

    Майор Білоцерківського зенітно-ракетного полку Олександр Брушківський розповів про бойовий шлях полку, безстрашність і професіоналізм бійців.

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше