• Видатні українці: знані в Європі та світі Видатні українці: знані в Європі та світі

    10 лютого у бібліотеці-філії № 2 відбулося засідання клубу «Осіннє золото». Працівники книгозбірні підготували для своїх читачів слайд-шоу «Видатні українці: знані в Європі та світі». Україна подарувала світові не одне відоме ім’я. Однією з найулюбленіших суперечок залишається дискусія навколо того, хто з відомих людей є українцем. Українці займали важливі державні посади у чужих країнах, підкоряли космос та високу моду, знімалися у найкращих фільмах та робили важливі для людства наукові відкриття.
     
    Бібліотекарі розповіли про життя і діяльність видатних українців. Під час заходу присутні ознайомилися з біографіями видатних діячів культури, науки, спорту, які вважали себе українцями. Увазі членів клубу була запропонувана відповідна література.
     
    Ліна Костенко у своїй книзі «Записки українського самашедшого» писала: «А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни». Історія людства знає імена багатьох українців, які вплинули і продовжують впливати на її хід. Їхні імена потрібно знати і пам’ятати, що вони є представниками великої нації.
     
    Учасники зустрічі щиро подякували бібліотекарям за цікавий проведений час у книгозбірні.

    Ірина Шекера.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше