• В здоровому тілі здоровий дух!

    В здоровому тілі здоровий дух!

    Сьогодні здоровий спосіб життя це не просто данина моді, це бажання людей різних поколінь зберегти молодість і здоров᾿я, адже в здоровому тілі здоровий дух!

    6 лютого у читальній залі центральної міської бібліотеки відбулася презентація книжково-ілюстративної виставки «Все про спорт».

    Провідний бібліотекар Маргарита Зубкова познайомила читачів з книгами про захоплюючий світ спорту, спортивних кумирів, можливості самовдосконалення за допомогою спорту.

    Особливу увагу Маргарита Вікторівна звернула на книгу Івана Куроченка та Ігора Малинського «Спортивна легенда ХХ століття»про нашого земляка, Почесного громадянина Білої Церкви, члена Золотого фонду міста, триразового Олімпійського чемпіона, семиразового чемпіона світу, триразового чемпіона Європи з вільної боротьби Олександра Медведя.

    Щоб більше дізнатися про спортивні досягнення наших земляків і співвітчизників, бібліотекаркапорадила читачам частіше звертатися до періодичних видань спортивної тематики «Український футбол», «Спортивна газета», «Команда» та місцевих газет «Замкова гора» і «Копейка», які зберігаються у фондах бібліотеки.

     

    Маргарита Зеленцова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше