• «Світи, зоре, світи ясна»

    «Світи, зоре, світи ясна» «Світи, зоре, світи ясна» «Світи, зоре, світи ясна» «Світи, зоре, світи ясна»

    Дружніми оплесками, теплими посмішками дітей та дорослих відкрилась традиційна виставка-конкурс дитячого малюнку «Світи, зоре, світи ясна!», що відбувається у міській виставковій залі при бібліотеці-філії №8.

    Справжнім подарунком для містян стала експозиція з 309-ти неймовірно красивих, фантастичних, різноманітних й різнобарвних дитячих робіт. Уява маленьких художників настільки багата та яскрава, що виставкова зала перетворилась на чарівний острів, на якому панує добро, злагода, любов, довіра та шана до історії держави, до природи, до близьких і рідних. Нам, дорослим, є чому повчитись та згадати про вічне і добре.

    Роботи 286 дітей оцінювали професійне журі, яке складалося з художників міста. Валерій Ружицький – голова журі, члени журі: Світлана Паламарчук, Карина Родіонова. Вони визначили 27 переможців конкурсу в трьох вікових категоріях, які отримали дипломи та подарунки.

    Традиційно підтримали юних художників працівники центральної бібліотеки для дітей, філій № 6, №8, №9. Завідуючі книгозбірнями привітали учасників виставки зі святковою подією в їхньому житті та нагородили цінними подарунками. Варто зазначити, що всі учасники виставки – це вже переможці, адже вони пройшли відбір та взяли участь у загальноміській виставці.

    Виставка діятиме до 1 березня. Тож, завітайте до виставкової та отримайте насолоду від дитячої творчості.

     

    Любов Михайлюк.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше