• З любов’ю до дитини

    З любов’ю до дитини З любов’ю до дитини З любов’ю до дитини

    Світ дитинства – це особливий світ, який живе за своїми власними законами.

    У приазовському степу на узбережжі моря жив хлопчик, який мріяв про одне – швидше вирости і стати моряком. Смугаста тільняшка, перешита з дорослого плеча, була для нього найбажанішим одягом. І коли хтось цікавився: «Ким збираєшся бути?» – «Моряком!» – не вагаючись, відповідав засмаглий парубійко…

    Ним був Олег Юхимович Орач – український письменник, який 6 лютого 2020 року відзначив би своє 80-річчя. Та не судилося…

    4 лютого фахівці книгозбірні №3 для учнів 1-А класу (класовод Людмила Саранчук) підготували літературну book-симпатію «З любов’ю до дитини».

    Бібліотекарі познайомили первачків з біографією письменника. А потім презентували його чудові книги: «Журавликова пісня», «Березневі світанки», «Сірий котик-котовильцьо». Розумні, веселі, дотепні книжечки стали для маленьких читачів приємним відкриттям.

    Діти побачили звичний довколишній світ очима поета.

    Допомагали працівникам книгозбірні бібліотечні звірята, мова про яких і йшлася у віршах. Білка, сич, їжак і ґава відмінно декламували поезії Олега Орача. Ігри, скоромовки, лічилки, загадки, міркувалки стали сьогодні головними героями заходу.

     

    Ксенія Гнуда.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше