• Барвисті сторінки книжок Всеволода Нестайка

    Барвисті сторінки книжок Всеволода Нестайка Барвисті сторінки книжок Всеволода Нестайка Барвисті сторінки книжок Всеволода Нестайка

    Всеволод Нестайко… І відразу на обличчях дітей з’являються усмішки. Хто не знає цього сонячного українського письменника? Його твори легкі, життєрадісні, сповнені дитячої щирості і мудрості. Вони про важливе в усі часи – дружбу, добро, любов. Не одне покоління українців зачитується творами відомого дитячого письменника, адже у нього за плечима п’ятдесятирічний шлях у дитячій літературі та близько сорока книжок оповідань, казок, повістей і п’єс.

    До 90-річчя від дня народження Всеволода Нестайка бібліотекарка філії №3 Юлія Сидоренко підготувала і провела літературну розповідь й розвагу «Барвисті сторінки книжок Всеволода Нестайка» для учнів3-В класу(класовод Галина Чувпіліна), 2-А класу (класовод Жанна Гріневич), 4-Б класу (класовод Людмила Бараненко), 4-Г класу (класовод Олеся Бойко) БНВО «ЗОШ №15-ДЮСОК».

    Діти ознайомилися з життєвим і творчим шляхом письменника, взяли участь у літературній подорожі казками Всеволода Нестайка. Слухаючи аудіокнигу «Дивовижні пригоди в лісовій школі», учні розмалювали казкових героїв за мотивами творів автора.

     

    Юлія Сидоренко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше