• Смайлик-Повчайлик

    Смайлик-Повчайлик Смайлик-Повчайлик

    Горами високими, морями глибокими, пісками сипучими можна подорожувати, гортаючи яскраві сторінки нових журналів. І хто, як не працівники бібліотек, найкраще знайомлять юних чомучок з дитячими періодичними виданнями.

    31 січня фахівці книгозбірні №3 здійснили бібліодесант «Смайлик-Повчайлик» до учнів 1-Б класу БНВО «ЗОШ №15-ДЮСОК» (класовод Ніна Кайзерова), для того, щоб провести подорож-змагання у цікавий світ читання. Помічником їм у цьому став розважально-пізнавальний журнал «Смайлик» та іграшковий Смайлик-Повчайлик.

    Бібліотекарі цікаво розповіли про журнальні рубрики, а саме: «Розвиваємо увагу», «Сканворди», «Міркувалки», «Цікава наука», «Весела перерва», «Шифрограмки», «Лабіринти», «Англійська для тебе». А потім разом зі школярами склали мотивуюче гасло – «Міркуй швидко – відповідай чітко!». Все для того, щоб виконати ігрові завдання, які розвивають логічне мислення, спостережливість, послідовність. Адже у грі всі рівні, вона по силам навіть учням з інклюзією (їх у цьому класі четверо).

    Першачки активно проявляли винахідливість, кмітливість, спритність, швидкість. Учасники заходу отримали насолоду від знайомства з цікавим дитячим часописом. І запевнили, що з нетерпінням чекатимуть на зустріч з новим номером журналу.

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше