• Інтелектуальний тир «Чи вірите ви, що…»

    Інтелектуальний тир «Чи вірите ви, що…» Інтелектуальний тир «Чи вірите ви, що…» Інтелектуальний тир «Чи вірите ви, що…» Інтелектуальний тир «Чи вірите ви, що…»

    22 січня у читальній залі центральної бібліотеки для дітей зібралася весела та гамірлива компанія дітлахів, учнів 1, 2, 3-х класів християнського закладу освіти «Алетея», щоб взяти участь в інтелектуальному тирі «Чи вірите ви, що…». Гостей книгозбірні чекали цікава інформація про пухнастих домашніх улюбленців та розваги.

    На початку заходу діти взяли участь в інтерв’ю, під час якого виявилось, що кожна друга дитина має домашнього улюбленця, а всі вони обожнюють милих, грайливих і лагідних пухнастих котиків і песиків, про що свідчать їхні фото, малюнки, аплікації, віршики та маленькі оповідання, представлені на виставці дитячих творчих робіт, якою захоплювалися відвідувачі бібліотеки.

    Ведуча заходу Ольга Мельник розповіла присутнім про незвичайні властивості кішок і собак й їхню відданість господарям, презентувала книжкову виставку «Секрети Мурчиків і Барбосів», прочитала оповідання Василя Сухомлинського «Миколка, Вітя і цуцик» та запросила хлопчиків і дівчаток до обговорення. Спілкування було досить жвавим та позитивним.

    Після перегляду відео «Породи собак», «Породи котів» маленьким шанувальникам вусатих та хвостатих створінь було запропоновано взяти участь в інтелектуальному спринті «Неймовірні факти», під час якого вони голосно відповідали на запитання бібліотекарки, підтверджуючи: «Так!» чи «Ні!», «Вірю», «Не вірю».

    Запам’ятався учасникам й ігровий блок. Розділившись на дві команди, школярики змагалися в конкурсах:«Придумай ім’я киці, песику», «Склади з літер прізвисько», «З’єднай вислів», «Назви родичів кішки», «Порахуй пухнастиків», «Що я знаю про тварин?».

    Родзинкою став конкурс«Намалюй кота, собаку». Діти з задоволенням створювали котячий та собачий силуети. Багато позитивних емоцій викликав у дітей перегляд мультфільмів.

    Звучали в цей день в бібліотеці вірші та пісні, присвячені пухнастим красуням і красунчикам.

    Не обійшлося святой без танців. Під веселу дитячу пісню «Разом жили два коти» малеча танцювала, імітуючи рухи своїх чотирилапих друзів. Веселі посмішки та гарний настрій панував протягом усього заходу.

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше