• Протидія булінгу

    Протидія булінгу

    У підлітковому і молодіжному середовищі гостро стоїть проблема насильства – булінгу – цькування та проявів агресії до особистості з метою її приниження.

    Насильство в сім’ї, психологічний тиск у школі, агресія в соціальних мережах – теми, які стали ключовими під час лекції-діалогу «Протидія булінгу», організованою бібліотекарями філії №9 спільно з Білоцерківським центром надання безоплатної вторинної правової допомоги. Десятикласники СПМШ № 16 (класовод Людмила Єсюк) обговорили явище булінгу та кібербулінгу, їхні відмінності, види та наслідки з юристом Юлією Лобчинською.

    Учасники заходу розглянули ситуації, з якими стикаються діти у повсякденному житті, розповівши про власне бачення їх вирішення чи попередження. За допомогою світлин читачі розрізняли види кібербулінгу, дізналися про відповідальність за скоєння кримінальних, адміністративних порушень, а також мали можливість поставили запитання юристу.

    Учасники заходу переглянули відеоролик українського піаніста Дмитра Шурова, присвячений булінгу.

    Присутні були одноголосні в тому, що явище булінгу неможливе у середовищі, де понад усе цінується дружба, взаємодопомога і шанобливе ставлення один до одного.

     

    Катерина Волинець.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше