• Зимові канікули в бібліотеці Зимові канікули в бібліотеці Зимові канікули в бібліотеці Зимові канікули в бібліотеці

    Якщо ви думаєте, що на зимових канікулах у бібліотеці тихо й порожньо, ви глибоко помиляєтеся! Діти полюбляють читати книги та спілкуватися з друзями саме читальній залі книгозбірні. Підтвердженням цього стали масові заходи, які проводили працівники філії №6 під час зимового відпочинку читайликів.

    На патріотичну годину «Слава краю мого, наче повість безкрая, у серцях поколінь луна», присвячену дню визволення Білої Церкви від нацистських окупантів під час Другій Світовій війни, в бібліотеку завітали учні 3-А класу БЗШ №23 разом із класоводом Оленою Береговою. Бібліотекар Людмила Романюк познайомила дітей із документальним виданням «Підпілля і партизани Білоцерківщини під час нацистської окупації: документи і свідчення» та книгою В. Марченко «Фронтові розповіді». Присутні переглянули відеофільм «Діти у роки війни».

    Протягом зимових канікул у книгозбірні діяла Резиденція Санта Клауса, роль якого артистично виконував Олександр Федак, а в ролі помічниць – Сніжинок, були Крістіна Кривошея та Катерина Сергієнко. Читачі мали можливість не лише взяти книгу додому, а й отримати подарунок від Санта Клауса, прочитавши йому вірш чи Різдвяне віншування.

    Діти також зустрітися з місцевою поеткою Тетяною Строкач та прослухати цикл Новорічно-Різдвяних віршів у виконанні авторки. А ще, малеча залюбки прослухала уривок з твору Галини Вдовиченко «Мишкові миші», який спонукав її до прочитання всієї книги. Читачі побували в зимовому кінозалі «Мультитека» та взяли участь в іграх, які проводила Катерина Сергієнко.

    Найбільшу кількість користувачів зібрав конкурс колядок «В дім колядники зайдуть і добробут принесуть».

    Сміх, радість, музика, добрий настрій панували в бібліотеці під час зимових канікул. Тепер канікули закінчились та не закінчились заходи в затишній бібліотеці – двері для юних користувачів та всіх бажаючих тут завжди гостинно відчинені.

     

    Надія Гаврилова.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше