• «Різдвяний вернісаж»

    «Різдвяний вернісаж» «Різдвяний вернісаж» «Різдвяний вернісаж» «Різдвяний вернісаж» «Різдвяний вернісаж»

    Цього року виставка робіт народних майстрів «Різдвяний вернісаж» – це особливе свято, адже вона ювілейна – 25-та експозиція декоративно-ужиткового мистецтва.

    Кожна виставка своєрідна, але новорічна – неповторна, адже в залі панує магія Різдва та Нового року. Її створили берегині народного мистецтва традиційною вишивкою та вишивкою гладдю, різьбою по дереву, солом’яною аплікацією, петриківським розписом, флористикою, берестою, бісерною мозаїкою та бісероплетінням. Зачаровують ляльки-мотанки, ошибана, батик, гончарні вироби, плетені шалі… Кожна робота – це витвір мистецтва.

    Новорічна ялинка, прикрашена плетеними, вишитими, шитими іграшками, які фантастично передають новорічний настрій – справжнє диво.

    Дуже приємно, що традиції народу зберігаються, примножуються, а учасниками виставки є молодь, яка навчається народним ремеслам. Це студенти Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну, студенти Білоцерківського професійного ліцею, студенти Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу та вихованці центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник».

    Начальник міського відділу культури і туризму Юлія Ковальська привітала присутніх з прийдешнім Новим роком, подякувала майстрам за чудову виставку.

    Справжнім подарунком шанувальникам декоративно-ужиткового мистецтва стали колядки та новорічні привітання від учнів Білоцерківського професійного училища ім. П.Поповича.

    Завітайте на виставку за позитивним новорічним настроєм. Виставка діє до 19 січня, за адресою: вул. Леваневського, 55.

     

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше