• Бібліотеці №8 40 років. Мудрість витримана часом

    Бібліотеці №8 40 років. Мудрість витримана часом Бібліотеці №8 40 років. Мудрість витримана часом Бібліотеці №8 40 років. Мудрість витримана часом Бібліотеці №8 40 років. Мудрість витримана часом Бібліотеці №8 40 років. Мудрість витримана часом

    18 грудня бібліотека-філія №8 відсвяткувала своє 40-річчя. Привітати її з ювілеєм прийшли друзі книгозбірні та ті, без кого вона не досягла б такого розквіту. А пишатися книгозбірні є чим: це сучасний громадський простір, об лаштований засобами мультимедіа, локаціями для роботи і спілкування та майданчиками для проведення різноманітних тренінгів, майстер-класів і арт-зустрічей.

    На свято завітала міська влада, журналісти, колеги-бібліотекарі та представники громадськості. Міський голова Геннадій Дикий вручив коллективу бібліотеки лист-подяку та сертифікат, побажав процвітання та фінансової стабільності. Начальник відділу культури і туризму БМР Юлія Ковальська відзначила бібліотекарів грамотами за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи. Також привітав коллектив книгозбірні та презентував подарунки депутат ОлександрДаліба.

    Директор міської ЦБС Раїса Григоренко вручила працівникам бібліотеки подяку за багаторічну сумлінну працю на теренах бібліотечно-інформаційного забезпечення читачів міста. Також до вітального слова долучилася перша завідувачка бібліотеки №8, а наразі директор районної ЦБС Людмила Зінченко.

    Від працівників бібліотечної системи побажала усьому колективу нових звершень завідувачка бібліотекою №9 Катерина Волинець. Талановита колега-бібліотекар, учасниця Народного муніципального аматорського хору «Від серця до серця» Лариса Кузьмінська виконала чудові українські пісні.

    Від імені громадської організації ГО «Сонях» теплі слова привітання висловив Олексій Кудінов. Також до вітального слова долучилися активні читачі бібліотеки – Анна Федченко, Наталія та Антон Мягких і представники літературно-мистецького кола – Каріна Радіонова, Олена Мартузаєва та Тетяна Строкач.

    Прикрасою свята була чарівна ведуча Ксенія Жукова, головний спеціаліст відділу культури та туризму. Подарунком для усіх стали виступи учасників танцювальної студії «Лайф-денс» під керівництвом Анни Огородник, талановитої співачки Карини Зварич та заворожуючі інструментальні композиції Інни Кухаренко.

    Святкування ювілею пройшло у дружній атмосфері і стало початком нової епохи у житті бібліотеки. Гостями неодноразово була висловлена вдячність завідувачці бібліотеки-філії №8 Світлані Хмільовій та колективу бібліотеки, який докладає багато зусиль для розвитку книгозбірні.

    Інна Храбуст.

     

     

     

     




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше