• Святий Миколай, чемних діток привітай!

    Святий Миколай, чемних діток привітай! Святий Миколай, чемних діток привітай! Святий Миколай, чемних діток привітай! Святий Миколай, чемних діток привітай! Святий Миколай, чемних діток привітай!

    День Святого Миколая приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи. Працівники бібліотеки-філіалу №4 теж вирішили подарувати дітям радість, веселий настрій, допомогти повірити в чудо, в здійснення бажань і мрій.

    Напередодні свята у бібліотеці відбувся майстер-клас «Будиночок Святого Миколая», який провела для другокласників БНВК ЗОШ №13 керівник студії образотворчого мистецтва «Колорит» Олена Яросевич. За допомогою простого картону та паперу діти створили гарно оздоблені, по-справжньому казкові, будиночки-листівки, в середині яких писали листи Святому Миколаю.

    На народознавче свято «Святий Миколай, чемних діток привітай!» завітали четвертокласники БНВК ЗОШ №13. Бібліотекар Олена Буяненко розповіла дітям про Миколая Чудотворця, який все своє життя присвятив добрим справам та турботі про немічних, убогих і сиріт, про те, що він допомагав найчастіше таємно, особливо тим, хто соромився просити. У виконанні дітей лунали вірші, про Святого Миколая. Бібліотекарі запропонували читачам взяти участь у іграх та конкурсах «Чарівний чобіток», «Народознавче лото», «Торбинка з миколайчиками», «Скажи мені, уважний ти чи ні». Із радістю дітлахи зустріли Святого Миколая, який завітав до бібліотеки з «миколайчиками» для кожної дитини.

    Малеча подякувала бібліотекарям та Святому Миколаю за подарунки та гарний настрій. А ті в свою чергупобажали дітям рости щирими та слухняними та радісно провести Новорічні та Різдвяні свята.

    Ірина Тупчій.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше