• Розкажу я Миколаю, про що я читаю

    Розкажу я Миколаю, про що я читаю Розкажу я Миколаю, про що я читаю Розкажу я Миколаю, про що я читаю Розкажу я Миколаю, про що я читаю

    Весело і гамірно було в книгозбірні №3 18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая. Цей день є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи. Аби дарувати своїм користувачам радість та веселий настрій працівники бібліотеки організували і провели фольктолоку «Розкажу я Миколаю, про що я читаю». Учасниками заходу стали учні 1-А класу БНВО «ЗОШ №15 – ДЮСОК» (класовод Людмила Саранчук). Школярі, затамувавши подих, уважно слухали про життя святого, поглибили власні знання, ознайомившись з книжковою виставкою, розмірковували про важливість добрих вчинків, свої мрії та сподівання.

    Юні книголюби розповіли про книжкові уподобання, улюблених літературних героїв, декламували вірші, співали, танцювали, весело гралися, мали змогу «В книжечку на загадочку зробити закладочку».

    Бібліотекарі пригостили учасників дійства солодощами.

    А ще на першокласників чекала несподіванка. За сприяння громадської діячки Вікторії Рудешко в центрі мікрорайону Залізничне селище, біля дитячого майданчика, була висаджена жива лісова красуня. Це була мрія багатьох дітей та дорослих.

    Зелене деревце, як і маленькі непосиди, буде зростати, даруючи радість оточуючим. До новоріччя ялинку прикрасять іграшками, гірляндами, сніжинками.

    Цей день і цікаво проведене дозвілля запам’ятається надовго. Грудень крокує, свята він дарує!

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше