• В ім’я добра і милосердя

    В ім’я добра і милосердя В ім’я добра і милосердя

    5 грудня в Україні і в усьому світі відзначається Міжнародний день волонтера. Головною метою цього дня є визнання зусиль волонтерів та підвищення обізнаності громадськості про внесок волонтерів у розвиток гуманного суспільства.

    З нагоди цього дня у бібліотеці-філії №4 відбулася година толерантності «Волонтери – люди доброї волі» для семикласників БНВК ЗОШ №13. На захід були запрошені волонтери міської організації Товариства Червоного Хреста України.

    Волонтер Ніка Болобан розповіла про благодійну організацію, її цілі та напрямки роботи, ознайомила присутніх з поняттям «волонтер», розповіла про історичні витоки волонтерствата надала інформацію про те, як і коли можна стати волонтером.Діти взяли участь у вікторині «Діяльність Червоного Хреста», за кожну правильну відповідь отримували винагороду від організації.

    Волонтери Діана Шкулій та Діма Джуган запропонували учням рухливі ігри та практичні заняттях на розвиток самооцінки та впевненості у собі.

    Діти подякували волонтерам Червоного Хреста за цікаво та корисно проведений час, а завідуюча філією Світлана Линник привітала волонтерів зі святом та висловила побажання щодо подальшої плідної співпраці.

     

    Олена Буяненко.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше