• Ось такі ми – хлопчаки!

    Ось такі ми – хлопчаки! Ось такі ми – хлопчаки! Ось такі ми – хлопчаки! Ось такі ми – хлопчаки!

    Щорічно 6 грудня відзначається День Збройних сил України. Справжній вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалисявідчасів Київської Русі і по сьогодні.Завжди в цій боротьбі поруч із народом йшов воїн-солдат.

    У Конституції України зазначено, що служба в Збройних Силах України, захист Вітчизни, її незалежності та територіальної цілісності – почесний обов’язок кожного молодого громадянина.

    Сьогодні український воїн-захисник є найбільшою гордістю в українському суспільстві. В цей день ми висловлюємо свою повагу українським солдатам та офіцерам, які на Сході країни боронять наше мирне життя.

    З нагоди Дня Збройних Сил України в бібліотеці-філії №3 відбулася розважально-інформаційна година «Ось такі ми хлопчаки», на яку завітали учні 5-В класу БНВО «ЗОШ №15 – ДЮСОК». Працівники книгозбірні розповіли школярам про бойові подвиги військових, які не шкодуючи власного життя захищають неньку-Україну. Юні громадяни повинні знати історію своєї держави та шанувати пам’ять про тих, хто віддав своє життя за свободу й незалежність країни. Бібліотекарі наголосили дітям, що слід гідно нести високе звання захисника Вітчизни, дорожити честю і бойовою славою Збройних Сил України, тому що на них покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу.

    В бібліотеці розгорнута книжково-ілюстративна виставка «Захист України – обов’язок кожного громадянина», присвячена мужнім захисникам Батьківщини. На ній представлені книги, які знайомлять користувачів з історією української зброї, військовою символікою держави та становленням Збройних Сил країни.

    Для учасників заходу була проведена інтелектуальна вікторина «Військові заморочки», різноманітні конкурси, які перевіряли хлопчаків на силу, спритність, кмітливість, майстерність. Дівчатка на час розваги стали сестричками-волонтерками.

    В бібліотеці вирувала атмосфера свята!

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше