• Щедрі розсипи талантів

    Щедрі розсипи талантів Щедрі розсипи талантів Щедрі розсипи талантів Щедрі розсипи талантів

    20 листопада відзначається Всесвітній день дитини, метою проведення якого є захист прав дітей та розвитку середовища, дружнього по відношенню до дітей у всьому світі

    Напередодні свята колектив бібліотеки-філії №9, вже шостий рік поспіль, організовує для своїх читачів літературно-мистецький вернісаж «Щедрі розсипи талантів». Цього року читачі бібліотеки спільно з вихованцями студії інтелектуального та творчого розвитку «ДоШколярик» працювали у творчих майстернях по виготовленню персонажів українських казок для самодіяльного лялькового театру «Золотий ключик». Після майстер-класу діти відтворювали дії улюблених казкових героїв. Крім того, шанувальники відомого мультфільму «Останній єдиноріг» виготовили м’яку іграшку – головного героя. Різнокольорові експонати стали окрасою домівок маленьких читачів.

    Долучилися до творчої майстерні і учні Білоцерківського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру з вадами слуху. Бібліотекар Галина Чередник, керівник «ДоШколярика» Олена Сітко, викладач образотворчого мистецтва Тетяна Здепська завітали до діток з особливими потребами і разом з вихователями школи-інтернату допомогли вихованцям інтернату виготовити декоративний чайник у техниці декупаж. Всі роботи представлені на вернісажі «Творчі розсипи талантів» і, сподіваємося, залишаться приємним спогадом про щасливе дитинство і перші творчі успіхи.

     

    Катерина Волинець.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше