• Цікаві вихідні в бібліотеці

    Цікаві вихідні в бібліотеці Цікаві вихідні в бібліотеці Цікаві вихідні в бібліотеці Цікаві вихідні в бібліотеці Цікаві вихідні в бібліотеці

    Серед багатьох сфер бібліотечної діяльності однією з найважливіших вважається популяризація книги та читання. Цікаві вихідні в бібліотеці започаткували для широкого загалу користувачів мікрорайону Залізничне селище фахівці книгозбірні №3.

    У неділю, 17 листопада, відбувся майстер-клас з виготовлення підставок для олівців, ручок, пензликів та іншого канцелярського приладдя. Провела його Марина Олександрівна Сич, дизайнер за освітою й викладач мистецтва ліцею «Білоцерківський колегіум». Допомагала їй донька Аліса. Виставка робіт дівчинки, виготовлених власноруч, прикрашає малу виставкову залу «Арт-простори 96».

    Ви не повірите, що зі звичайних бляшанок, тубусів від паперових рушників, лінолеуму, які зазвичай потрапляють у смітник, можна виготовити креативні речі та подарувати своїм одноліткам, рідним,та і самим користуватися.

    Сюрприз – це завжди приємно, якщо хочете здивувати – зробіть сувенір своїми руками. Для цього і помічники знайдуться. Журнали «Жасмин», «Моє хобі», «Hand made» відкриють двері і запросять до строкатого світу творчості.

    Пані Марина розповіла присутнім, що в «hand made-майстерні» слід працювати творчо. Адже скільки можна всього нафантазувати, а в пригоді стануть самі звичайні речі домашнього вжитку.

    Робота кипіла. Бляшанки й тубуси легко перетворювалися на яскраві вироби, декоровані стрічками, мереживом, блискітками, намистинками. Все це майстриня принесла з собою і запевнила, що в своїй роботі часто користується старими речами, які мали гарну оздобу, яскравими обгортками від подарунків та квітів. Проте, залишати їх слід тільки в тому випадку, якщо дійсно є бажання творити. Ці поради економ-класу, а взагалі для придбання якісних матеріалів для рукоділля є спеціалізовані магазини.

    Цікаві вихідні в бібліотеці відбуватимуться кожного місяця. Адже попереду стільки свят, які ніколи не обходяться без подарунків! Творіть, бо ви того варті!

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше