• «Я не дослухав пісню солов’їну…»

    «Я не дослухав пісню солов’їну…» «Я не дослухав пісню солов’їну…»

    Життя коротке… Так, за своє коротке життя Павло Ральченко, якому 4 листопада мало б виповнитися 70 років (а доля відміряла всього 59), встиг зробити як поет багато. Написав сотні віршів, які з першого рядка захоплюють, зачаровують… Він «любив життя в усіх його барвах», хоча і було воно насичене радощами і печалями, здобутками і поразками… Та понад усе він любив Україну: йому болів Майдан і Чорнобиль, життя простих людей…

    Вечір пам’яті «Виплекане в любові до України Слово» відбувся в бібліотеці-філії №10, колектив якої з Павлом Сергійовичем пов’язувала щира і віддана дружба. Спогадами про добру і надзвичайно талановиту людину поділилася Тетяна Книш, яка багато років працювала в газеті «Робітнича слава», була першим слухачем і критиком поетичних творів Павла Ральченка, автором передмови його першої поетичної збірки «Зимова вишня» (1999р.)

    Звучало багато віршів і пісень, адже користувачі книгозбірні знають і люблять творчість Павла Сергійовича, а його книги не залежуються на полицях. І це, мабуть, є найбільшою даниною його світлої пам’яті.

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше