• «Сузір’я» в гостях у «Сузір’я»

    «Сузір’я» в гостях у «Сузір’я» «Сузір’я» в гостях у «Сузір’я» «Сузір’я» в гостях у «Сузір’я» «Сузір’я» в гостях у «Сузір’я»

    Давня дружба поєднує бібліотеку-філію №9 зі Сквирським літературним об’єднанням «Сузір’я». На зустріч до книгозбірні з членами клубу «Сузір’я» Академії пенсіонерів завітали відомі літератори, письменники Сквирщини: Володимир Самойленко, талановита родина Процюк-Щербатюк, а також заслужений діяч естрадного мистецтва України Юлія Хандожинська.

    Володимир Самойленко презентував дві нові книги «Нескінченна стежина» та «Твоя калина». Його вірші, наповнені душевною добротою, людяністю, щирістю, викликали у присутніх емоційне піднесення, а гуморески і сатиричні твори – хвилю здорового сміху.

    Людмила Процюк-Щербатюк познайомила читачів з новою збіркою поетичних і прозових творів «Повертають лелеки додому». Нікого не залишили байдужими щемні спогади про дитинство, материнську любов, бабусину турботу, переживання за синів і піклування за донечок, а ще безмежне щастя – жити на своїй рідній землі.

    Сергій Щербатюк доповнив розповідь дружини піснями-присвятами своїм батькам.

    Порадувала своїм співом Юлія Хандожинська. Пісні у виконанні Юлії Миколаївни, написані як на власні вірші, так і на слова українських поетів, адресовані і дорослим, і дітям.

    Слова вдячності гостям за цікаву зустріч висловили завідувачка книгозбірнею Катерина Волинець, куратор клубу «Сузір’я», бібліотекар Тетяна Сулейманова та читачка Зінаїда Касяненко.

     

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше