• Місто, в якому я живу

    Місто, в якому я живу Місто, в якому я живу Місто, в якому я живу

    У кожної людини є своя «мала батьківщина» – місце, де вона народилася та виросла. Для нас – це місто Біла Церква. Тому, ще з раннього віку потрібно виховувати у маленьких громадян любов до своєї Батьківщини та рідного краю.

    На гру-подорож «Місто, в якому я живу» до бібліотеки завітали вихованці ДНЗ №19 «Кобзарик» (вихователі Ю.Тихоневич, Л.Пащенко). Працівники книгозбірні запропонували маленьким читайликам уявну подорож над містом на повітряній кулі, щоб краще розгледіти мальовничі краєвиди та архітектурні пам’ятки. Під час перегляду відеоролика «Місто добра», діти емоційно впізнавали знайомі їм місця: дендропарк «Олександрія», стадіон, скульптури на Олександрійському бульварі, річку Рось, пам’ятники видатним діячам, театр, тощо.

    Діти дізналися, хто заснував рідне місто, як воно називалося раніше та які має символи. Світлана Могорит познайомила малюків з творчістю письменників-краян, які писали для дітей. Читачі із задоволенням взяли участь у грі-руханці «білоцерківський дощ» та завзято відповідали на запитання вікторини.

    Галина Чередник.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше