• Якби молодість знала

    Якби молодість знала Якби молодість знала Якби молодість знала Якби молодість знала Якби молодість знала

    Чи багато хто з нас задумується про старість? Так, так, саме про неї – примхливу, безсоромну, яку ніхто не чекає, а вона безцеремонно нагадує про себе тим, кому за...

    Є багато рецептів довголіття, вічної молодості. Кожен може вибрати щось собі до душі. Члени клубу «Сузір’я», що працює у бібліотеці-філії №9 під час презентації книги Людмили Шепелевої «К черту старость» мали можливість познайомитися ще з тридцятьма реальними способами зберегти здоров’я і на довгі роки залишатися молодими.

    Учасники заходу отримали величезне задоволення від спілкування з Людмилою Миколаївною, від її порад, як досягти свободи в зрілому віці, від її артистизму, радості, ентузіазму. Надзвичайно корисно було слухати поради спеціаліста (пані Людмила психолог), переконливі та цікаві життєві історії, приправлені іронією і гумором. Своїм запалом, упевненістю в собі, оптимізмом авторка заряджала й присутніх.

    Поради, як змінити життя на краще, викладені в книзі пані Людмили «К черту старость». Тож давайте і ми пошлемо за цією адресою старість і будемо пам’ятати про те, що життя дається один раз і цим шансом треба скористатися по максимуму

    Наприкінці заходу присутні подякували Костянтину Климчуку і Тетяні Виговській, видавцям «Час Змін Інформ», за видання книги і організацію цікавої зустрічі з Людмилою Шепелєвою.

     

    Тетяна Сулейманова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше