• У кожного своє щастя, або перезавантаження від Галини Невінчаної

    У кожного своє щастя, або перезавантаження від Галини Невінчаної У кожного своє щастя, або перезавантаження від Галини Невінчаної

    «Найголовніше в житті – щастя». Ця, всім відома, істина стала лейтмотивом альманаху щастя, який відбувся у бібліотеці-філії №9 для учасників клубу «Сузір’я».

    На зустріч з читачами завітала відома в місті письменниця, художниця, журналістка, громадська діячка Галина Невінчана, яка розповіла присутнім про історію написання своїх книг «Півень у фрістайлі», «Амури і конкури», «Містечковий бомонд» та збірку оповідань «Чужі вікна». Більш детально пані Галина переповіла драму своєї родини, описану у романі «Зерна і жорна», а також запропонувала усім замислитися над такими поняттями, як «щирість» і «любов», «щастя» і «сенс життя», які стали ключовими у романі «Перезавантаження». Пані Галина підготувала для гостей бібліотеки слайд-шоу з власних картин.

    У добрій, щирій бесіді присутні мали можливість поспілкуватися і навіть посперечатися про найважливіші питання, що непокоять кожного: що найголовніше у житті, навіщо я прийшов у цей світ, що таке щастя? Цікаво було і почути думку письменниці щодо щастя. Галина Вікторівна сказала так: «Щастя – це коли тобі всього вистачає і ти всім задоволений, це коли ти перебуваєш у повній гармонії із самим собою і цілим світом».

    Катерина Волинець.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше