• Сторі-тайм про зоопарк

    Сторі-тайм про зоопарк Сторі-тайм про зоопарк Сторі-тайм про зоопарк Сторі-тайм про зоопарк

    Спілкування з живою природою завжди приносить людині насолоду, привчає дивитися на «братів наших менших» добрими очима, виховувати в собі такі почуття, як милосердя, співчутливість, бажання захистити, допомогти, пожаліти.

    З нагоди Всесвітнього дня тварин для читачів – учнів БСШ №1 та гуртківців еколого-натуралістичного центру (керівник Ніна Забуга) бібліотекарями філії №1 була організована виїзна акція «Нагодуй тваринку» в Музей живої природи флори і фауни «Олександрія». Весь шлях до звіринця діти в очікуванні гадали, кого з тварин там побачать і, чи смакуватимуть їм ласощі, які вони взяли з собою.

    Понад 70 видів тварин, багато з яких занесені до «Червоної книги», мешкають у звіринці парку «Олександрія». Своєрідною візитівкою музею є різноманітні види декоративних птахів: папуги, фазани, павичі, куріпки, голуби, декоративні курочки та величні страуси. Окрім птахів, у цьому куточку знайшли прихисток лисиці, вовки, білки, носухи, улюблені єноти, поні, барани та овечки, декоративні кролики та інші тварини. Гордістю звіринця є те, що тут окрім звичних тварин розводять таких екзотичних птахів, як страус ему і золотий фазан. Під час відвідування звіринця діти мали можливість поспілкуватися з тваринами, дізнатися про природне середовище їхнього існування, погодувати кізок, баранчиків, кроликів власноруч. Учасники акції насміялися досхочу, адже спостерігати за цими кумедними створіннями дуже весело. Захопленню не було меж! Сподіваємось, що відвідини звіринця подарували нові приємні враження та позитивно вплинули на світогляд дітей.

     

    Майя Тарасенко.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше