• Сивина на скронях − мудрість у очах

    Сивина на скронях − мудрість у очах Сивина на скронях − мудрість у очах Сивина на скронях − мудрість у очах

    З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку в клубі «Водограй», що працює у центральній міській бібліотеці, відбулася розважальна година «Мудрі і багаті літами». На захід була запрошена директор КУ БМР «Територіальний центр надання соціальних послуг» Ірина Дога, яка привітала «водограєвців» зі святом і розповіла про послуги, що надає територіальний центр пенсіонерам, інвалідам та людям, що опинилися в скрутних життєвих обставинах.
     
    Низкою українських пісень учасників зібрання привітали солістки ансамблю «Ровесник».
     
    Здивували присутніх Людмила Свіщова і Ольга Андреєва, які блискуче зіграли інсценівку «Як дід бабу продавав». Гарні вірші про мудрі літа і доброту прочитали Лариса Ястребова, Тамара Горшиніна, Олена Синельникова.
     
    Родзинкою свята став виступ грузинсько-української поетеси Белли Кукуладзе, вірші якої пронизані ностальгією за Грузією та щирою любов’ю до України і Білої Церкви. Адже у нашому місті Белла відбулася як поетка, тут надруковані її перші поетичні збірки «Ностальгія» і «Танго весни», готуються до друку ще дві нові: «Українські мотиви грузинської душі» і «Сльозами пролита журба». Свої вірші горда грузинка пише російською, грузинською і українською мовами. На відміну від багатьох білоцерківців вона вільно володіє українською, знає багато народних пісень і залюбки співає їх своїм землякам грузинам.

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше