• Всі добрі люди – одна сім’я Всі добрі люди – одна сім’я

    Напередодні Дня вчителя бібліотекарі філії №2 провели для учнів 3-Г класу БЗШ №11 літературну годину «Всі добрі люди – одна сім’я».
     
    Під час заходу дітей познайомили з життєвим та творчим шляхом видатного педагога – Василя Олександровича Сухомлинського та розповіли про те, що з 17 років він працював у школі та вчив дітей не лише грамоти, математики, літератури та історії, а й навчав думати, відчувати, радіти й перейматися не лише своїми власними радощами й печалями, а й проблемами інших людей і, навіть, тварин.
     
    Бібліотекарі познайомили третьокласників із оповіданнями Василя Олександровича: «Усмішка», «Як білочка дятла врятувала», «Горбатенька», «Пробачте, діти, я запізнився», «Красиві слова і красиве діло» та обговорили їх разом з дітьми. Визначили, які є «чарівні слова» та вчинки, яких казкових героїв є прикладом для наслідування, а які – небезпечні.
     
    Під час літературної години діти зробили для себе висновки, що дуже важливо виховувати в собі такі якості, як доброта, людяність, співчуття, щедрість, толерантність тощо.

    Юлія Животівська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше