• Як дітвора ярмаркувала Як дітвора ярмаркувала Як дітвора ярмаркувала Як дітвора ярмаркувала

    29 вересня біля бібліотеки сімейного читання №9 відбувся традиційний осінній дитячий ярмарок, організованийбібліотекарями та керівником студії інтелектуального та творчого розвитку «ДоШколярик» ОленоюСітко.
     
    На ярмарку радували очі різноманітні смакоти, поробки, дитячі іграшки. Виглядали з кошиків дари осені: морква з довгою зеленою косою, пишалися красою червонобокі буряки, петрушка хизувалася своєю свіжістю, а гарбузи, розмальовані дівчинкою Марійкою, весело підморгували покупцям.
     
    Вікторину «Що ви знаєте про бібліотеку?» підготували і провели бібліотекарі Світлана Могорит і Жанна Харченко. Маленькі розумники отримали в подарунок солодощі і книги, які люб’язно надали голова Київського обласного осередку Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ольга Філюк та депутат обласної ради Сергій Яременко.
     
    Змагання, конкурси, ігри, організовані колоритними ведучими, надзвичайно потішили дітвору. Та найбільш емоційними були гості свята – діти з обмеженими можливостями, вихованці Білоцерківського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру. Вони танцювали, грали в футбол, змагалися на швидкість в подоланні перешкод, а ще мовою жестів дякували за подаровані хвилини радості спілкування з однолітками.
     
    Благодійні внески, зібрані на ярмарку, організатори свята передадуть дітям з обмеженими можливостями та дітям-сиротам.

    Катерина Волинець.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше