• Бібліотека запрошує друзів Бібліотека запрошує друзів Бібліотека запрошує друзів Бібліотека запрошує друзів

    Останній вересневий тиждень напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек, що відзначається 30 вересня, в бібліотеці-філії №4 був позначений розмаїттям цікавих заходів. В ці дні для користувачів книгозбірні діяв бібліобар «Скуштуй книгу – отримай побажання», під час якого кожен, хто відвідав бібліотеку і взяв книгу,отримував цукерки з порадами та висловами про користь читання.
     
    Працівники книгозбірні здійснили бібліодесант до БНВК ЗОШ №13-ДНЗ, розповіли дошкільнятам та першокласникам про бібліотеку і про правила користування книгами. Малеча залюбки гортала сторінки кольорових ілюстрованих книжечок, відгадувала загадки, брала участь у літературній грі «Осіння казка – цікавих завдань в’язка».
     
    Під час бібліотечного уроку «Хто про все нам розповість?» бібліотекар Олена Буяненко ознайомила третьокласників БЗШ №17 із видами довідкової літератури та навчила працювати з ними.
     
    На літературній барахолці «Незаслужено забуті книги» Ірина Тупчій ознайомила членів клубу «Зарічани» із книгами, за якими раніше читачі записувалися у чергу, щоб прочитати їх. Нехай ці книги були написані давно, але читати їх, як і раніше, цікаво.
     
    В рамках тижня у філії №4 відбулася вулична презентація «Бібліотека запрошує друзів». П’ятикласники БНВК ЗОШ №13-ДНЗ разом з класним керівником Світланою Іванівною Кучеренко та шкільним бібліотекарем Іриною Миколаївною Співак взяли участь в акції, радо зустрічали перехожих, роздавали рекламні листівки, запрошуючи відвідати бібліотеку та взяти цікаву книгу. Кожен перехожий мав можливість познайомитися із інсталяцією книжковий торт «Смачного читання!», який був прикрашений веселими та корисними побажаннями: «Читайте зі смаком!», «Ковтай книги, а не булочки!», «Насолоджуйтеся читанням, воно Вам пасує!». 
     
    Всі, хто проходив, не міг пройти повз святкового двору, адже відразу привертали погляд цікаві виставки книжок, а найголовніше – щирі та відкриті посмішки самих винуватців свята – бібліотекарів.

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше