• Цей дивний світ – бібліотека! Цей дивний світ – бібліотека! Цей дивний світ – бібліотека! Цей дивний світ – бібліотека! Цей дивний світ – бібліотека!

    З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек у центральній бібліотеці для дітей відбувся бібліотечний тиждень«Цей дивний світ – бібліотека!».
     
    Відкрився тиждень презентацією книжкової виставки «Якщо забракне серцю таємниць…», де відвідувачів частували літературними смаколиками: новими дитячими книгами, виданнями популярних авторів для підлітків.
     
    В другий день тижня відбувся День дублера «Дивовижна професія». Юні бібліотекарки відчували себе справжніми господинями за бібліотечними кафедрами: впевнено обслуговували читачів, рекомендували одноліткам цікаві книги та періодичні видання,заповнювали облікові форми, вчилися розставляти літературу. Школярки дуже відповідально поставилися до своїх обов’язків, спробували себе в різних видах діяльності. 
     
    Третій день тижня порадував наймолодших користувачів театралізованими читаннями під назвою «Диво поряд. Ось воно – книга». Читайлики здійснили екскурсію книгозбірнею, познайомилися з бібліотечним фондом, взяли участь у літературних іграх та вікторинах. Особливо цікаво було першокласникам, адже вони відкрили для себе безмежний світ книжок і журналів. Незвичайною подією для дітей стала лялькова вистава «Нічна пригода в бібліотеці».
     
    Наступного дня працівники книгозбірні «висадились десантом» у БЗШ №11. В шкільному холі бібліотекарі експонували фотовітрину «Ти – читач», де у світлинах відображалися бібліотечні заходи, які проводилися з користувачами, учнями цього навчального закладу. Під час перерв бібліотечні фахівці рекламували книжкові новинки та періодичні видання «Новинки літератури – модні аксесуари», «На хвилинку зупинись – на новинки подивись». Школярі взяли участь у літературних вікторинах «Вгадай, хто я», «Якщо мудрий відгадай», акції «Поверни книгу в рідну домівку». Зацікавили дітей інтерактивна гра «Торбинка завдань для читайликів» та гра «Склади пазли».
     
    Приємним сюрпризом для бібліотекарів стали привітання та побажання школярів на адресу бібліотекарів з нагоди професійного свята у вигляді флешмобу «Вітаймо із святом».
     
    Протягом тижня увагу читачів привертала виставка світлин найактивніших читачів, які взяли участь у фотоконкурсі «Я+Книга=Любов!», оформлена в холі книгозбірні.
     
    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше