• Книжковий дім – відкритий всім Книжковий дім – відкритий всім

    Друзі, а ви знаєте, що книжки бувають смачними! Так, так, саме смачними, бо після прочитання книжки залишається приємний післясмак. Хочеться ще гортати сторінки книги, згадуючи улюблених героїв та цікаві моменти. Працівники бібліотеки-філії №6 напередодні Всеукраїнського дня бібліотек провели цикл заходів для своїх користувачів.
     
    На книжковий ланч «Книжкові смаколики» в бібліотеку завітали читачі – учні 4-А класу БЗШ №23 (класовод Наталія Гладка).
     
    Діти зустрілися з місцевою поеткою Тетяною Строкач, яка презентувала свою книгу «Веселковий дивосвіт». Жартівливі вірші «Капризка», «Футболіст», «Ти чому такий веселий», «Дві курочки Мотрони», прочитані пані Тетяною, не тільки розвеселили присутніх, а й заставили замислитись над своїми вчинками та поведінкою.
    Четвертокласники привітали колектив книгозбірні з професійним святом та подарували плакат і поробку – квіти у вазі, виготовлену зі старих книг.
     
    Бібліотекарі, в свою чергу, пригостили маленьких читайликів традиційним бібліотечним пирогом.
     
    Бібліотечний десант «30 хвилин з письменником» здійснили працівники книгозбірні до першокласників БЗШ №23 (класовод Тетяна Кучинська) разом з поеткою Тетяною Строкач. Тетяна Тезіславівна запросила малят у осінню подорож за творами Василя Сухомлинського «Яблуко в осінньому саду». Загадковий марафон «Ходить гарбуз по городу» створив справжню атмосферу змагань.
     
    На мистецьку годину «Ніколи не сумуємо, читаємо й малюємо» зібрались гуртківці «Чарівного пензлика». Вони малювали ілюстрації до своїх улюблених казок.
     
    Дорослі користувачі філії цього дня мали можливість продегустувати «Кульбабове вино» Рея Бредбері, долучитися до «кулінарних фіглів» Марії Матіос, скуштувати фруктовий десерт Йоанни Ягелло «Тірамісу у полуниці», Ніки Нікалео «Черешні з коньяком» та Юрія Винничука «Груші в тісті». А ще, під «Мелодію кави у тональності кардамону» Наталії Гурницької, відчути «Кавовий присмак кориці» Лариси Денисенко.
    Надія Гаврилова.




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше