• Дегустація літературних новинок Дегустація літературних новинок Дегустація літературних новинок Дегустація літературних новинок

    Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у бібліотеці сімейного читання №9 відкрилося бібліо-кафе «Літературні смаколики». Першими відвідувачами стали члени клубу «Сузір’я». У «Кав’ярні на розі» (Оксани Сайко) відвідувачі мали можливість скуштувати «Трояндовий джем» від Тетяни Белімової, «Тістечка з ягодами», «Смак свіжої малини», «Терпкість вишні» від Ізабелли Сови, «Імбир для душі» Ірини Мацко, «Осиний мед дикий» Ірини Савки. Справжні гурмани-кавомани насолоджувалися «Кавою з кардамоном» з «Тирамісу з полуницями» і «Шоколадом із чилі» Йоанни Ягелло, «Кавою по-дорослому» з «Солоденьким на денці пирога» Алана Бредлі, а меломани з великим задоволенням слухали «Мелодію кави у тональності кардамону» від Наталії Гурницької.
     
    Стравою-подарунком від шефа (завідуючої Катерини Волинець) була чудова поезія Галини Гай зі збірки «І вічність яблуком впаде» у виконанні поетеси. Галина Семенівнарозповіла присутнім про свою родину та роль жінки-берегині у духовному житті сім’ї.
     
    Смачну і цікаву солянку на обід приготувала бібліотекар Жанна Харченко. «Наші на карті світу: історії про людей, якими захоплюється світ» – це книжка журналістки Уляни Скицької про вісімдесят непересічних українців за походженням чи місцем народження, які змінили хід історії, чиї досягнення дивують і вражають людство. 
     
    Бібліотекар Ірина Люшинська підготувала дегустацію літературних новинок – відомих українських письменників Світлани Талан, Люко Дашвар, Дари Корній, Міли Іванцової, Наталки Доляк, Валерії Чорней.
     
    Вечірнє меню включало декілька варіантів відпочинку від Елізабет Гілберт: «Їсти, молитися, кохати», а ще бути щасливими бо на думку французької письменниці Аньєс Мартен-Люган всі «Щасливі люди читають книжки і п’ють каву».

    Катерина Волинець.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше