• Книжечка новенька – дітям до серденька Книжечка новенька – дітям до серденька Книжечка новенька – дітям до серденька Книжечка новенька – дітям до серденька

    В рамках святкування Всеукраїнського дня бібліотек, з метою популяризації читання, в бібліотеці-філії №1 для дітей відбулася презентація книги Любові Прокопенко «Котяча наука». Познайомитися з книгою та її авторкою прийшли другокласники БСШ №1 (класовод Олена Колісник) та їхні батьки. Гостями дійства були: директор видавництва «Час Змін Інформ», голова Білоцерківського міськрайонного об’єднання ВУТ «Просвіта» Костянтин Климчук; технічний та художній редактор видавництва Тетяна Виговська, ілюстраторка Олександра Кондратенко.
     
    Багато хто мріє, щоб їхній кіт, пес, чи, може, папужка заговорили людською мовою, тому присутні щиро зацікавилися книгою, авторкою, її творчістю та були приємно вражені самою книжкою.
     
    Це книга для найменших читачів, але й дорослі можуть пригадати своє дитинство, читаючи її. Видання містить цікаві розмальовки.
     
    На запитання, чому вона пише саме для дітей, Любов Матвіївна щиро відповіла, що дуже любить своїх онуків і пише саме для них. Приємним сюрпризом для пані Любові було декламування віршиків зі збірочки «Котяча наука» Настунею Рудніцькою та Арсенчиком Хмелевським.
     
    Батьки, які хочуть більше часу проводити з дітьми, відтепер мають змогу насолоджуватися книжечкою «Котяча наука» Любові Прокопенко з казковими ілюстраціями Олександри Кондратенко.

    Юлія Волошина



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше