• Здорові діти – успішні діти

    Здорові діти – успішні діти Здорові діти – успішні діти Здорові діти – успішні діти Здорові діти – успішні діти

    У другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. Напередодні свята бібліотекарі бібліотеки-філії №1 для дітей знайомили користувачів з літературою про спорт та здоровий спосіб життя.

    З огляду біля книжкової виставки «Здоров’я дитини – багатство країни» третьокласники БСШ №1 (класовод Тетяна Байбарза) дізналися, що спорт плекає в людині віру в себе, у власні сили і таланти, розкриває внутрішній потенціал і укріплює в переконанні, що людські можливості, хоч і обмежені, але значно більші, ніж здається на перший погляд.

    Скриньку знань «З історії спортивного інвентаря» для читачів відкривала Майя Тарасенко, а хвилинка-цікавинка від Олени Крищенко «Чемпіони олімпійці – наші славні українці» викликала захоплення і гордість за людей, які ціною щоденної важкої праці й великого бажання кидають виклик реальності та роблять, здавалося б, неможливі речі, встановлюючи щоразу нові й нові рекорди та прославляючи Україну в світі. При цьому вони залишаються звичайними людьми, котрі переживають хвилини радості і смутку.

    Переконував у цьому дітей майстер спорту України, володар чорного пояса 2-го дану з карате, тренер Руслан Гурський, презентуючи програму «Здорові діти – здорова нація» клубу карате «DAITAN». Зокрема, він розповів дітям про карате, наголосивши, що японське бойове мистецтво організовує й дисциплінує, сприяє фізичному здоров’ю та допомагає впевнено долати життєві перешкоди, бо спорт − це серйозна праця людини над собою.

    Спортсмени Назар Шевченко, Владислав Корнієнко й Святослав Чагарний, яких тренує Руслан Гурський, продемонстрували техніку виконання різноманітних ударів та блоків, влаштували показовий поєдинок, зацікавивши хлопчаків і дівчаток.

     

    Олена Крищенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше