• Спорт − це життя

    Спорт − це життя Спорт − це життя Спорт − це життя

    День фізичної культури і спорту в цьому році святкують 14 вересня. Це і День тренера, і День спорту, і урочиста дата для всіх , хто цінує і шанує заняття спортом.

    Напередодні свята провідний бібліотекар центральної міської бібліотеки Маргарита Зубкова завітала на урок до шестикласників БЗШ №20 (класний керівник Ірина Олександрівна Шабатин), де провела інформаційну годину «Спорт − це моє життя».

    Бібліотекарка розповіла дітям про види спорту, такі як футбол і боротьба, які поширювалися в Україні ще з кінця ХІХ століття, про відомого українського борця греко-римського стилю Івана Піддубного, та визнану у світі українську школу художньої гімнастики.

    Школярі із захопленням переглянули відеороликипро видатну гімнастку Ганну Безсонову, білоцерківську хокейну команду «Білий Барс», а також захоплюючий і динамічний поєдинок за вихід у фінал з вільної боротьби юного спортсмена Максима Пильціна.

    Підлітки зачитали вислови про спорт, а ще залюбки взяли участь у фізкультхвилинці, яку заздалегідь підготувала Маргарита Вікторівна.

    Увазі присутніх був представлений відкритий перегляд літератури «Країна здорової людини».

    Маргарита Зубкова.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше