• Прапор вільної держави – найдорожчий і святий

    Прапор вільної держави – найдорожчий і святий Прапор вільної держави – найдорожчий і святий Прапор вільної держави – найдорожчий і святий

     

    З нагоди відзначення одного з найголовніших свят України – Дня Державного Прапора, працівники бібліотеки-філії №6 організували годину державознавства «Прапор вільної держави – найдорожчий і святий».

    Бібліотекарі розповіли юним читачам про значення державних символів України та етапи становлення української держави.

    Діти з цікавістю переглянули відеоролик «Історія Державного прапора України».

    Сюрпризом для малечі став майстер-клас з орігамі, який провела читачка бібліотеки Оксана Федак. Вона зауважила: «Для того, щоб скласти фігурку, потрібні певні навички роботи з папером. А ще важливу роль відіграє фантазія. Наявність цих двох компонентів і допомагає створити задуману фігуру з паперу. Паперова творчість – це не просто краса, а й користь».

    Моторні дитячі пальчики, впевнено «майстрували» маленькі фігурки орігамі. А потім із них діти склали великий жовто-блакитний прапор України. Звичайно, не все виходило з першого разу, проте, перший крок у світ орігамі виявився дуже вдалим та позитивним, адже з гарним настроєм та у хорошій компанії можна створювати справжні шедеври.

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше