• Ярмаркуємо на бібліотечній галявині

    Ярмаркуємо на бібліотечній галявині Ярмаркуємо на бібліотечній галявині Ярмаркуємо на бібліотечній галявині Ярмаркуємо на бібліотечній галявині Ярмаркуємо на бібліотечній галявині

    Вже стало доброю традицією, щороку, напередодні серпневих православних свят, організовувати в бібліотеці-філії №8 ярмарок.

    13 серпня, поряд з книгозбірнею, на чудовій галявині, рясно засіяній різнотрав’ям та ласкавим сонячним теплом, бібліотекарі провели благодійний ярмарок. Долучилися до заходу добрі друзі книгозбірні – учасники самодіяльних хорових колективів клубів «Золота осінь», «Гармонія» Академії пенсіонерів та всі охочі.

    Ведучі – Майя Боженко та Світлана Хмільова розповіли присутнім про історію започаткування перших ярмарків у Білій Церкві у 18-19 ст.

    На бібліотечному ярмарку лунали українські народні пісні, жарти, відбувся майстер-клас з виготовлення маковіївських букетиків, господині приготували різні смаколики, учасниці клубу «Майстрині» презентували власні вироби.

    Захід пройшов дружньо, весело та радісно. Настрій присутніх був піднесений, адже «академісти» не бачились ціле літо, тому щиро раділи зустрічі та спілкуванню.

    Зібрані кошти працівники книгозбірні 19 серпня витратять на привітання солодкими подарунками та книгами військових, що лікуються у Білоцерківському шпиталі.

    Світлана Хмільова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше