• Ясний промінь нашого життя

    Ясний промінь нашого життя Ясний промінь нашого життя Ясний промінь нашого життя Ясний промінь нашого життя

    Кожна людина прагне бути щасливою, а для цього потрібно так мало – любити, поважати і підтримувати один одного, бути добрими і співчутливими, відкривати і пізнавати нове…

    Вихованню усіх цих якостей сприяють книги музика та театральне мистецтво.

    Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П.Саксаганського – ясний промінчик у житті мешканців Білої Церкви, а його відвідування викликає шквал емоцій і незабутніх вражень.

    З хвилюванням і нетерпінням чекали білоцерківські театрали на відкриття нового сезону, щоб знову поринути у чарівний і загадковий світ мистецтва, зустрітись з улюбленими акторами…

    Напередодні відкриття 86-го театрального сезону до бібліотеки-філії №10 на зустріч з поціновувачами театрального мистецтва завітали керівник літературно-драматургічної частини Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського Тетяна Поліщук та актор, провідний майстер сцени, улюбленець публіки Валерій Войтов.

    Зустріч перетворилася на теплу, невимушену, родинну розмову про сьогодення театру і його колективу, поповнення трупи новими акторами, прем’єри вистав, соціальні вистави, забезпечення акторів житлом, приміщення театру… Запитань було безліч і на всі глядачі отримали вичерпні й змістовні відповіді.

    Слід зазначити, що такі зустрічі вже стали у книгозбірні традиційними. Серед учасників заходу були шанувальники театрального мистецтва, які відвідували театральні постановки ще в далекі 50-ті роки минулого століття, а під час недавніх скандальних ситуацій навколо театру, разом з саксаганцями, відстоювали їхні права. І хто б що не говорив, гості книгозбірні чи читачі, всі були єдині – ТЕАТРУ БУТИ!

    На завершення зустрічі бібліотекарі висловили щиру подяку працівникам театру за творчу співпрацю та побажали вдалого й успішного театрального сезону.

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше