• Якщо друг у тебе є, життя радісним стає!

    Якщо друг у тебе є, життя радісним стає! Якщо друг у тебе є, життя радісним стає! Якщо друг у тебе є, життя радісним стає! Якщо друг у тебе є, життя радісним стає!

    Справжні друзі книги, яким не завадила навіть дощова погода, завітали до бібліотеки-філії №6 на захід, присвячений Міжнародному дню дружби, який відзначається за ініціативою ООН з 2011 року.

    У цей день друзі традиційно обмінюються подарунками. Та особлива традиція Дня дружби – дарувати один одному пов’язки на руку.

    Плетіння з кольорових резинок, що охопило весь світ, взяло в полон і читачів книгозбірні. Бібліотекарі запропонували усім бажаючим взяти участь у майстер-класі «Плетіння браслетів із резинок», придбали набориrainbowloom. Саме вони застосовуються при плетінні оригінальних браслетів з яскравих різнокольорових резинок. Цей новий напрямок у рукоділлі, який прийшов до нас з Америки, активно набирає заслужену популярність серед юних модниць та їхніх батьків. Плетіння відмінно розвиває посидючість, творчі здібності, фантазію, почуття смаку, а також дрібну моторику пальців.

    Діти власноруч створювали прикраси в дарунок своїм друзям. Допомагали їм в цьому бібліотекарі й активні читачки – Вікторія Корнієнко та Вікторія Ткалич.

    Дружні посиденьки вдалися на славу. Діти отримали гарні емоції, по-новому розкрили для себе значення дружби, навчились техніки плетіння браслетів з резинок, погралися в ігри, поспілкувалися, відгадували загадки, згадували прислів’я і все це було присвячене дружбі і друзям. Потім обмінялися своїми витворами, вирішили подарувати браслети своїм рідним та частину залишили в бібліотеці для проведення акції «Прочитай книгу про дружбу».

    Працівники книгозбірні оформили книжкову виставку, на якій представили добірку оповідань про дружбу у всіх її проявах: оповідання для дітей про тих, хто вміє дружити і тих, кому варто задуматись над своєю поведінкою та вчинками.

    Літній дощ додав учасникам заходу часу для спілкування за чашкою чаю з солодощами від бібліотекарів та активної користувачки Тамари Пушечнікової.

    Вітаємо всіх українців з Міжнародним днем дружби та бажаємо їм щастя, миру і взаєморозуміння!

     

    Надія Гаврилова.

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше