• У душі навести лад допоможе шоколад

    У душі навести лад допоможе шоколад У душі навести лад допоможе шоколад У душі навести лад допоможе шоколад У душі навести лад допоможе шоколад У душі навести лад допоможе шоколад

    Жодне інше свято не може зрівнятися за своїми масштабами споживання солодощів з Всесвітнім днем шоколаду, який відзначається 11 липня. Цей улюблений смаколик заслужено отримав право на власне свято.

    Відсвяткувати День шоколаду працівники бібліотеки-філії №9 запросили маленьких ласунів з літнього табору «ЛітоГрай» (кер. О.Сітко).

    Бібліотекар Світлана Могорит цікаво розповіла про шлях шоколаду від какао-бобів до кондитерського виробу, а під час перегляду мультимедійної презентації діти побачили, як виглядає шоколадне дерево, які незвичайні шоколадні вироби виготовляють кондитери та в яких країнах світу встановлені пам’ятники на честь цього солодкого продукту.

    З неабиякою цікавістю маленькі читайлики прослухали захоплюючу історію, яка трапилася з хлопчиком Чарлі з повісті Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика» та переглянули фрагменти однойменного фільму.

    Тетяна Сєроус підготувала для «літограївців» різноманітні конкурси, під час яких учасники із заплющеними очима на смак відгадували види шоколаду, змагалися у спритності, закручуючи цукерки в обгортки, наносили один одному шоколадний грим та демонстрували свої кулінарні здібності під час майстер-класу з виготовлення вафельних тортиків з шоколадним кремом.

    Найсолодше свято року пройшло на славу!

     

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше