• Світ очима підлітка

    Світ очима підлітка Світ очима підлітка Світ очима підлітка

    Підлітковий вік – складний, суперечливий та водночас емоційний та яскравий. Всі події сприймаються близько до серця, задається безліч «дорослих» запитань, триває пошук себе та виникає бажання самореалізації. Перше кохання, непорозуміння з батьками, стосунки з однолітками… Все це розповідається найкращій подрузі або другові, відображається у особистому записничку та навіть спонукає до творчості…

    «Філософія малюнку Ангеліни Долюк» – під такою назвою у бібліотеці-філії №2 розгорнута виставка робіт 13-річної читачки. Більшість робіт – у чорно-білих кольорах, виконані в техніці аніме. Саме цей вид японського мистецтва орієнтується не на дитячу, а переважно на підліткову й навіть дорослу аудиторію. Кожний малюнок Ангеліни розкриває її бачення світу, підліткові переживання та погляди на життя. Цікаво, що дівчинка не займається в художній школі, а самостійно пробує себе в різних техніках малюнку. Ще в минулому році, коли оголосили Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків «Сторінками книг Чингіза Айтматова», ілюстрація «То хто ж хижак?» Ангеліни виборола перше місце серед дітей вікової категорії 10-13 років.

    Розглядали та обговорювали малюнки Ангеліни і дорослі, і підлітки, і навіть малеча. Кожний знайшов щось для себе, «приміряючи» образи героїв малюнків… А бібліотекарі, в свою чергу, радили цікаві книги сучасних авторів, які дадуть відповіді на безліч підліткових запитань.

    Тож,читайте, фантазуйте, творіть, займайтеся тим, що вам подобається.

     

    Леся Кравчук.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше