• Усе в шоколаді

    Усе в шоколаді Усе в шоколаді Усе в шоколаді Усе в шоколаді Усе в шоколаді

    Свято всіх ласунчиків, День шоколаду, відзначають 11 липня у всіх куточках нашої планети. Хоча ці солодощі відомі людству ще з сивої давнини, святкувати День шоколаду почали зовсім недавно – з 1995 року у Франції.

    Декілька років поспіль День шоколаду проводять і працівники філії №6. Цей рік не став винятком. Розпочався день із привітань Людмили Поліщук, яка пригостила бібліотекарів незвичайним шоколадом із присмаком перцю і солі та подарувала букет троянд із запахом шоколаду!

    Надзвичайно цікаво пройшло дитяче свято «Все в шоколаді». Маленькі читайлики, любителі шоколаду, прийшли в бібліотеку не з пустими руками, а зі своїми улюбленими шоколадними цукерками, щоб поласувати разом із друзями. Захід розпочався з огляду літератури, представленої на виставці-інсталяції «Солодкий рай», який провела завідувачка бібліотекою Надія Гаврилова. Прикрасили виставку різновиди шоколаду: чорного, молочного, білого, десертного тощо.

    Ростислав Кулинич познайомив присутніх з книгою Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика», а Соломія Пушечнікова з твором Наталії та Олександра Шевченків «Усе в шоколаді». Вірш-привітання Тетяни Строкач «З Днем шоколаду» прочитала Марічка Алімова.

    Діти залюбки відгадували «солодкі» загадки та брали участь у іграх: «Шоколадне захоплення», «Посмакуй та відгадай!», «Шоко-баскетбол», «Хто шпіон», «Шоколадний етикет».

    А ще, кожен відчув себе кулінаром, бо всі взяли участь у приготуванні фруктів у шоколаді: вишень, винограду і бананів. Поєднання шоколаду з фруктами принесло неабияке задоволення дітворі. Вислів «Усе в шоколаді» втілився у життя, бо після кулінарного конкурсу діти дійсно були в шоколаді!

    А ще, Юлія і Марія Дяченки провели для своїх друзів «шоколадний» флешмоб. Тому загальною нагородою і смачним завершенням свята став «солодкий» стіл, який підготували бібліотекарі та батьки дітей, учасників заходу.

    Не тільки свято було цікавим, веселим і смачним, також протягом дня бібліотекарі пригощали всіх відвідувачів шоколадними цукерками. Читайте і насолоджуйтесь!

     

    Надія Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше