• Найсолодше свято

    Найсолодше свято Найсолодше свято Найсолодше свято Найсолодше свято

    Що може заставити широкий загал користувачів активно відвідати бібліотеку в розпал літа? Свято! Особливо, якщо воно відбувається з нагоди Дня шоколаду.

    Вікторини, конкурси, ігри, співи і ще багато цікавинок чекали 11 липня на відвідувачів книгозбірні №3.

    Дорослі і діти довідалися про історію шоколаду. Прослідкували його історичний шлях від сивої давнини до сьогодення. Дізналися імена видатних особистостей: Х.Колумба, Е.Кортеса, А.Мірандо. А скільки позитивних емоцій визвала інформація про корисні властивості шоколаду та його основні види. Вразили читачів і цікаві факти про «його величність».

    Усі без виключення мали змогу перевірити свої знання та інтуїцію, взявши участь в інтелектуальній вікторині «Солодке життя». Позмагатися у спритності в конкурсах «Шокомани», «Шоколадний настрій», відгадати загадки, вивчити скоромовку, скласти меню для кафе «Шоколадний креатив».

    Усі отримали масу позитивних емоцій – гравці від процесу, глядачі від видовища.

    Діти і дорослі активно долучилися до конкурсу «Шоколадні базіки». Зі слова «шоколад» складали нові слова. Учасники заходу отримали і творчі завдання – «Шоколадні фантазії». Читачам було запропоновано намалювати шоколадні обгортки відомих вітчизняних та зарубіжних торгових марок, або спробувати себе в ролі художника-дизайнера та придумати щось своє. Самий оригінальний дизайн творили з пластиліну, виготовляючи «цукерки» і «шоколадні плитки» карколомної форми.

    Для широкого загалу користувачів працівники бібліотеки-філії №3 підготували виставку «Його величність шоколад», на якій були представлені книги та періодичні видання.

    Веселим, цікавим, солодким і дуже смачним стало свято для читачів. Не обійшлося і без дегустації шоколадної продукції. Всі із задоволенням насолоджувалися смаком різних видів шоколаду: гіркого, білого, молочного, пили чай. І кожен в цей момент мріяв опинитися на шоколадній фабриці і не вибиратися з неї декілька днів, як і герой книги А. Дала «Чарлі і шоколадна фабрика».

    Горнятко чаю, смачна цукерка, улюблена книга – що може бути краще.

    Колектив бібліотеки-філії №3 щиро вітає всіх ласунів і ласунок зі святом! Із Всесвітнім днем шоколаду!

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше