• Граємось, відпочиваємо, з насолодою читаємо

    Граємось, відпочиваємо, з насолодою читаємо Граємось, відпочиваємо, з насолодою читаємо Граємось, відпочиваємо, з насолодою читаємо

    У рамках літних читань працівники бібліотеки-філіалу №6 організували зустріч члена Всеукраїнської творчої спілки «Літературний форум», переможниці фестивалю «Поетична зима» та «Міжнародного поетичного конкурсу «Чатує в століттях Чернеча гора», автора дитячої збірки поезій «Із райдуги водичка» – Оксани Володимирівни Щербань з вихованцями літнього табору «Барвінкова країна», що працює при БЗШ №21.

    Завідувачка філією Надія Гаврилова презентувала збірку дитячих поезій «Із райдуги водичка». У збірку ввійшли вірші, лічилки, акровірші, фізкультхвилинки, ігри. Саме маленька за формою поезія допомагає малечі граючись, пізнавати оточуючий світ.

    «Кожен віршик – це маленький мультик, – каже Оксана Володимирівна, – треба тільки навчити дітей слухати, і, уявляючи, бачити все, що читаєш».

    Маючи педагогічну освіту, пані Оксана, читаючи свої вірші, зуміла взяти в полон дитячі сердечка. Діти разом з авторкою захоплювались красою природи та з інтересом слухали вірші, в яких добро перемагає зло.

    Весело та цікаво було під час поетичних фізкультхвилинок та ігор. Про квіти-символи, які вплітаються в український віночок, діти згадували під час гри «Плетемо віночок». На завершення зустрічі всі учасники заходу взяли участь у грі «Дружна павутина». Передаючи з рук в руки клубочок, малеча бажала один одному миру, добра і здоров’я.

    Швидко пролетіла табірна зміна і нам пора прощатись з дітворою. Але ми впевнені, що обов’язково зустрінемось в стінах бібліотеки, щоб продовжити дружбу з книгою. Адже:

    «З книгою здійсняться мрії,

    З книгою дружити вмію.

    Знатиму про все багато,

    Якщо буду я читати», – говорить Оксана Щербань.

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше