• Життя − це рух, рух − спорт!

    Життя − це рух, рух − спорт! Життя − це рух, рух − спорт! Життя − це рух, рух − спорт! Життя − це рух, рух − спорт! Життя − це рух, рух − спорт!

    Напередодні Міжнародного дня Олімпійських ігор у центральній бібліотеці відбувся День інформації «Спорт єднає Україну».

    Увагу читачів привертали інформаційна зона «Олімпійська слава України» та книжкова виставка «Спорт − здоров’я, сила духу і краса», де були представлені книги спортивної тематики.

    Сподобався відвідувачам коментований перегляд книги «Спортивна легенда ХХ століття», яка присвячена Олександру Медведю − білоцерківцю,триразовому чемпіону Олімпійських ігор.

    Для учнів Білоцерківського спортивного ліцею був проведений олімпійський марафон «Спорт і я − одна команда». Із розповідібібліотекарів юні спортсмени і небайдужі до спорту відвідувачі книгозбірні дізналися багато цікавого про історію Олімпійських ігор, олімпійців, які примножують славні традиції вітчизняного спорту, прославляючи Україну в світі, про здоров’я та гарне самопочуття, яке спорт дарує людині.

    Діти охоче відповідали на запитання вікторини «Енциклопедія олімпійського спорту» та із задоволенням переглянули відеофільм «Сторінками олімпійських ігор».

    На завершення бібліотекарки підготували для учасників заходу сюрприз. Читальний зал вмить перетворився на спортивний майданчик. Майбутні олімпійці, розділившись на дві команди, змагалися в перетягуванні канату,крутили гімнастичне коло, міряли силу еспандером, брали участь у спортивній грі «Весела розминка».

    Звичайно, тут не було переможених і переможців, адже спорт об’єднує навколо єдиної спільної мети − здорового суспільства. Тож, приєднуйтеся до світу спорту та здорового способу життя.

     

    Нінель Авраменко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше